Akcija!

Samoinstalirajući paket 4Nautic HOBI

154,00  (1.160,31 kn) 302,00  (2.275,42 kn) sa PDV

U paketu dolazi sve potrebno za praćenje vašeg plovila. Ovaj jednostavni vodonepropusni  uređaj za GPS nadzor instalirate sami, a naknadnu konfiguraciju ukoliko je to potrebno odrađujemo putem interneta kada je uređaj spojen na struju na vašoj lokaciji.

Ovisno o broju aktivnih mjeseci koje kupujete u pretplati (model prepaid) ovisi cijena paketa. Veći broj mjeseci uključuje dodatan popust.

Iz izbornika Aktivacija odaberite broj mjeseci koji vam za početak treba. Kada aktivacija istekne (npr. za 6.mjeseci), sustav će postati neaktivan te nećete imati nikakvih dodatnih troškova. Sljedeće sezone (ili po potrebi, npr. nakon isteka aktivacije) jednostavno možete uplatiti dodatni broj mjeseci aktivacije i nastaviti nadzirati svoje plovilo.

SKU: N/A Kategorija: Oznake ,

Opis

Paket za nadzor plovila se sastoji od tri dijela:

(1) Vodonepropusni IP65 GPS uređaj za satelitski nadzor (tracker/lokator),
(2) Beedigital M2M SIM kartica za spajanje uređaja na Internet, te
(3) Platforma za satelitsko praćenje Wialon (mobile + web).

U paketu dobijete potpuno konfiguriran uređaj, upute, pristupne podatke za mobilnu aplikaciju i web stranicu te R1 račun s izraženim PDV-om.

Za više informacija o tome kako nadzor plovila funkcionira, posjetite web stranicu:

https://www.nadzorplovila.com/kako-funkcionira-gps-sustav-za-satelitsko-pracenje

Više informacija o pojedinoj komponenti provjerite iznad.

Dodatne informacije

Aktivacija

12 mjeseci, 24 mjeseca, 4 mjeseca, 6 mjeseci

Wialon platforma

Wialon platforma (mobile+web) služi za praćenje važnih parametara u realnom vremenu:

 1. pozicija i trenutna brzina,
 2. brzina u svakoj točci puta
 3. ruta kretanja,
 4. paljenje motora i brojač sati rada motora,
 5. stanje voltaže akumulatora,
 6. nautičke karte + AIS,
 7. morske oznake (svjetionici, dubine mora, lokacije marina, luka i dr.)
 8. početak kretanja,
 9. prekoračenje brzine,
 10. odlazak i dolazak na vez (geozone),
 11. kreiranje dozvoljene zone plovidbe + ALARM.

Platforma je prevedena na 30-ak svjetskih jezika uključujući hrvatski, a podržaje su sve mobilne platforme: iOS, Android i Huawei.

Osim mogućnosti korištenja na više mobilnih uređaja istovremeno, možete koristiti i web stranicu za pristup Wialon platformi te pratiti svoje plovilo na računalu.
Moguće je pregledati izvještaje o putovanjima za prethodna tri (3) mjeseca.

U paketu dobijete pristupne podatke (korisničko ime i šifra) za pristup .

Za više informacija o tome kako nadzor plovila funkcionira, posjetite web stranicu:

https://www.nadzorplovila.com/kako-funkcionira-gps-sustav-za-satelitsko-pracenje

IP65 GPS uređaj

U paketu se nalazi kvalitetni GPS/Glonass/Galileo uređaj EU proizvodnje potrebno je spojiti na akumulator plovila (dvije žice: plus i minus). Razina vodonepropusnosti uređaja: IP65 (primjeren za ugradnju u plovila te zaštićen od vlage i prašine). U uređaju se nalazi tzv. last-minute baterija koja omogućava slanje informacija na vaš mobitel ukoliko je uređaj namjerno ili slučajno odspojen sa struje.

Okvirne dimenzije uređaja: 95mm * 60 mm * 14 mm. Težina uređaja: oko 70 grama.

Preciznost satelitskog pozicioniranja uređaja je oko 3-10m, ovisno o vremenskim uvjetima. Opremljen je posebnim spojnim konektorom za brzo spajanje kabela za napajanje na akumulator plovila. Čvrsto vodootporno kućište i ugrađeni akcelerometar i senzori žiroskopa s iznimno preciznom funkcijom praćenja. Odgovara za spajanje na 12V i 24V sustav plovila. U slučaju da je plovilo na području gdje nema signala, sve podatke će pohraniti na vlastitu memoriju i nakon toga poslati na platformu za nadzor. Drugim riječima, vidjeti ćete i kretnje u rijetkim područjima gdje nema signal.

Beedigital SIM

Paket se isporučuje sa unaprijed konfiguriranom i instaliranom BeeDigital M2M Business SIM.  Kartica koristi pametne algoritme kako bi se spojila na mrežu s najboljim signalom, a funkcionira globalno u 115 zemalja/240 mobilnih mreža, bez dodatnih roaming troškova. Ako GPS uređaj izgubi GSM vezu, prebacit će se na drugu najbolju mobilnu mrežu u tom području, što omogućuje 24/7 praćenje u svakom trenutku. Ova funkcionalnost važna je za nadzor plovila!

Ne postoje dodatni troškovi osim mjesečne aktivacije.

Podržane zone kretanja bez naknade:

 • Albanija, Alžir, Argentina, Australija, Austrija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Brunej, Bugarska, Kanada, Čile, Kina, Kolumbija, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Estonija, Farski otoci, Finska, Francuska, Francuska Gvajana, Gruzija, Njemačka, Gana, Gibraltar, Grčka, Hongkong, Mađarska, Island, Indija, Indija, Iran, Irak, Irska, Izrael i Palestina, Italija, Japan, Kazahstan, Južna Koreja, Kuvajt, Kirgistan, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Makao, Makedonija, Malezija, Malta, Mayotte, Meksiko, Moldavija, Monako, Mongolija, Crna Gora, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Filipini, Poljska, Portugal, Puerto Rico, Rumunjska, Rusija, Saudijska Arabija, Srbija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajvan, Tadžikistan, Tajland, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, Sjedinjene Američke Države, Urugvaj.