Akcija!

Samoinstalirajući paket 4Nautic IP67 PRO

174,00  (1.311,00 kn) 322,00  (2.426,11 kn) sa PDV

U paketu dolazi sve potrebno za praćenje vašeg plovila. Napredni vodonepropusni IP67 uređaj za GPS nadzor instalirate sami, a naknadnu konfiguraciju ukoliko je to potrebno odrađujemo putem interneta kada je uređaj spojen na struju na vašoj lokaciji. Imate mogućnost spajanja dodatnih žičanih i bežičnih senzora te pregled svih informacija s broda kao što su napon akumulatora, dolaske i odlaske iz geozona, prekoračenje brzine te povijesti kretanja.

Ovisno o broju aktivnih mjeseci koje kupujete u pretplati (model prepaid) ovisi cijena paketa. Veći broj mjeseci uključuje dodatan popust.

Iz izbornika Aktivacija odaberite broj mjeseci koji vam za početak treba. Kada aktivacija istekne (npr. za 6.mjeseci), sustav će postati neaktivan te nećete imati nikakvih dodatnih troškova. Sljedeće sezone (ili po potrebi, npr. nakon isteka aktivacije) jednostavno možete uplatiti dodatni broj mjeseci aktivacije i nastaviti nadzirati svoje plovilo.

SKU: N/A Kategorija: Oznake , ,

Paket za nadzor plovila sadrži:

(1) IP67 PRO GPS uređaj za satelitski nadzor (tracker/lokator),
(2) Beedigital M2M SIM kartica za spajanje uređaja na Internet, te
(3) Platforma za satelitsko praćenje Wialon.

U paketu dobijete potpuno konfiguriran uređaj, upute, pristupne podatke za mobilnu aplikaciju i web stranicu te R1 račun s izraženim PDV-om.

Za više informacija o tome kako nadzor plovila funkcionira, posjetite web stranicu:

https://www.nadzorplovila.com/kako-funkcionira-gps-sustav-za-satelitsko-pracenje

Više informacija o pojedinoj komponenti provjerite iznad.

 

Dodatne informacije

Aktivacija

12 mjeseci, 24 mjeseca, 4 mjeseca, 6 mjeseci

IP67 PRO uređaj

 1. Kvalitetni napredni IP67 GPS/Glonass/Galileo uređaj EU proizvodnje potrebno je spojiti na akumulator plovila (dvije žice: plus i minus). Razina vodonepropusnosti uređaja: IP67 (primjeren za ugradnju u plovila i namijenjen za teže uvijete rada, te zaštićen od vlage i prašine). U uređaju se nalazi snažna baterija koja omogućava slanje informacija na vaš mobitel ukoliko je uređaj namjerno ili slučajno odspojen sa struje. Autonomni nadzor plovila oko šest (6) dana dana u slučaju odspajanja sa akumulatora.
 2. Preciznost satelitskog pozicioniranja uređaja je oko 3-10m, ovisno o vremenskim uvjetima. Čvrsto vodootporno kućište i ugrađeni akcelerometar za iznimno precizno praćenje. Odgovara za spajanje na 12V i 24V sustav plovila. U slučaju da je plovilo na području gdje nema signala, sve podatke će pohraniti na vlastitu memoriju i nakon toga poslati na platformu za nadzor. Drugim riječima, vidjeti ćete i kretnje u rijetkim područjima gdje nema signala.
 3. Uređaj ima digitalne ulaze na koje se mogu spojiti dodatni senzoru kao što je to kaljužna pumpa, magnetni senzor za otvaranje vrata i slično. Uređaj ima i Bluetooth konekciju pomoću koje je moguće spojiti jedan ili više bežičnih senzora temperature i vlage, senzora pokreta ili bežičnih beacon senzora za prevenciju krađe.
Okvirne dimenzije uređaja: 75mm * 75 mm * 30 mm. Težina uređaja: oko 220 grama

Više informacija: https://www.nadzorplovila.com/senzori-u-gps-tracker-uredajima-za-pracenje-brodova/

 

Wialon PRO

Wialon PRO platforma (mobile+web) služi za praćenje važnih parametara u realnom vremenu:

 1. pozicija i trenutna brzina,
 2. brzina u svakoj točci puta
 3. ruta kretanja,
 4. paljenje motora i brojač sati rada motora,
 5. stanje voltaže akumulatora,
 6. nautičke karte + AIS,
 7. morske oznake (svjetionici, dubine mora, lokacije marina, luka i dr.)
 8. početak kretanja,
 9. prekoračenje brzine,
 10. odlazak i dolazak na vez (geozone),
 11. kreiranje dozvoljene zone plovidbe + ALARM.
 12. dektekcija rada kaljužne pumpe

Osim navedenog, Wialon PRO ima dodatne mogućnosti:

 1. mogućnost prikaza informacija dobivenih od raznih senzora (magnetni senzor, ID senzor, senzor temperature i vlage, senzor pokreta).
 2. mogućnost aktivacije dvaju digitalnih izlaza na GPS uređaju koji se mogu koristiti za paljenje električnih uređaja na plovilu (sirena, bljeskalica, grijalica, klima).

Platforma je prevedena na 30-ak svjetskih jezika uključujući hrvatski, a podržaje su sve mobilne platforme: iOS, Android i Huawei.

Osim mogućnosti korištenja na više mobilnih uređaja istovremeno, možete koristiti i web stranicu za pristup Wialon platformi te pratiti svoje plovilo na računalu.
Moguće je pregledati izvještaje o putovanjima za prethodna tri (3) mjeseca.

U paketu dobijete pristupne podatke (korisničko ime i šifra) za pristup.

Za više informacija o tome kako nadzor plovila funkcionira, posjetite web stranicu:

https://www.nadzorplovila.com/kako-funkcionira-gps-sustav-za-satelitsko-pracenje

Beedigital SIM

Paket se isporučuje sa unaprijed konfiguriranom i instaliranom BeeDigital M2M Business SIM.  Kartica koristi pametne algoritme kako bi se spojila na mrežu s najboljim signalom, a funkcionira globalno u 115 zemalja/240 mobilnih mreža, bez dodatnih roaming troškova. Ako GPS uređaj izgubi GSM vezu, prebacit će se na drugu najbolju mobilnu mrežu u tom području, što omogućuje 24/7 praćenje u svakom trenutku. Ova funkcionalnost važna je za nadzor plovila!

Ne postoje dodatni troškovi osim mjesečne aktivacije.

Podržane zone kretanja bez naknade:

 • Albanija, Alžir, Argentina, Australija, Austrija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Brunej, Bugarska, Kanada, Čile, Kina, Kolumbija, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Estonija, Farski otoci, Finska, Francuska, Francuska Gvajana, Gruzija, Njemačka, Gana, Gibraltar, Grčka, Hongkong, Mađarska, Island, Indija, Indija, Iran, Irak, Irska, Izrael i Palestina, Italija, Japan, Kazahstan, Južna Koreja, Kuvajt, Kirgistan, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Makao, Makedonija, Malezija, Malta, Mayotte, Meksiko, Moldavija, Monako, Mongolija, Crna Gora, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Filipini, Poljska, Portugal, Puerto Rico, Rumunjska, Rusija, Saudijska Arabija, Srbija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajvan, Tadžikistan, Tajland, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, Sjedinjene Američke Države, Urugvaj.