...

Kako lakše poslovati uz GPS nadzor brodova?

GPS nadzor plovila, omogućuje poduzećima i osobama koje se bave charter iznajmljivanjem plovila da prate svoje plovilo u realnom vremenu.

To im omogućuje da znaju gdje se nalazi njihovo plovilo u bilo kojem trenutku, a pruža im i niz drugih koristi.

Najvažnija prednost GPS nadzora plovila je sigurnost. Moguće je postaviti virtualne geografske ograde oko plovila, tako da se alarm aktivira ako se plovilo pomiče izvan određenog područja. Ovo pruža poduzećima i osobama koje se bave charter iznajmljivanjem plovila zaštitu od krađe i zloupotrebe iznajmljenog plovila.

GPS nadzor također može pomoći u optimizaciji i upravljanju plovilom. Dakle, praćenje putanje plovila, brzine, količine goriva i punjenja. Sve to omogućuje povećanje učinkovitosti rada broda. Osim toga, omogućeno je praćenje stanja opreme na plovilu, što dodatno pomaže u sprečavanju potencijalnih probleme.

GPS nadzor plovila također je od koristi i za samo plovilo. Zaštita plovila od krađe i zloupotrebe je najvažnija, ali GPS nadzor također omogućuje poduzećima da prate vremenske uvjete na moru, što im pomaže u planiranju njihovih putovanja.

GPS nadzor plovila donio je koristi brojnim poduzećima i osobama koje se bave charter iznajmljivanjem plovila. Sigurnost, optimizacija i upravljanje plovilom, kao i praćenje vremenskih uvjeta na moru, svi su to razlozi zbog kojih se preporučuje da se koristi GPS nadzor plovila.

Naravno, naše BeeDigital rješenje za GPS satelitski nadzor plovila ima sve potrebne funkcionalnosti.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije, nabavku GPS tracker uređaja, BeeDigital M2M SIM kartice, aplikacije za GPS praćenje plovila i usluge nazovite nas na tel. +385 92 2946 537

Više detalja o nadzoru svih vrsta brodova i plovila potražite na našoj stranici https://www.nadzorplovila.com/

 

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=8829#!trpen#Seraphinite Accelerator#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=8830#!trpen#BannerText_#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=8829#!trpen#Seraphinite Accelerator#!trpst#/trp-gettext#!trpen##!trpst#/trp-gettext#!trpen#
#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=8831#!trpen#Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#