GPS nadzor plovila, omogućuje poduzećima i osobama koje se bave charter iznajmljivanjem plovila da prate svoje plovilo u realnom vremenu.

To im omogućuje da znaju gdje se nalazi njihovo plovilo u bilo kojem trenutku, a pruža im i niz drugih koristi.

Najvažnija prednost GPS nadzora plovila je sigurnost. Moguće je postaviti virtualne geografske ograde oko plovila, tako da se alarm aktivira ako se plovilo pomiče izvan određenog područja. Ovo pruža poduzećima i osobama koje se bave charter iznajmljivanjem plovila zaštitu od krađe i zloupotrebe iznajmljenog plovila.

GPS nadzor također može pomoći u optimizaciji i upravljanju plovilom. Dakle, praćenje putanje plovila, brzine, količine goriva i punjenja. Sve to omogućuje povećanje učinkovitosti rada broda. Osim toga, omogućeno je praćenje stanja opreme na plovilu, što dodatno pomaže u sprečavanju potencijalnih probleme.

GPS nadzor plovila također je od koristi i za samo plovilo. Zaštita plovila od krađe i zloupotrebe je najvažnija, ali GPS nadzor također omogućuje poduzećima da prate vremenske uvjete na moru, što im pomaže u planiranju njihovih putovanja. 

GPS nadzor plovila donio je koristi brojnim poduzećima i osobama koje se bave charter iznajmljivanjem plovila. Sigurnost, optimizacija i upravljanje plovilom, kao i praćenje vremenskih uvjeta na moru, svi su to razlozi zbog kojih se preporučuje da se koristi GPS nadzor plovila.

Naravno, naše BeeDigital rješenje za GPS satelitski nadzor plovila ima sve potrebne funkcionalnosti.

 

 

Kontaktirajte nas za sve detalje i saznajte što sve možemo učiniti za vas

Za sve informacije, nabavku GPS tracker uređaja, BeeDigital M2M SIM kartice, aplikacije za GPS praćenje plovila i usluge nazovite nas na tel. +385 92 2946 537.

Više detalja o nadzoru svih vrsta brodova i plovila potražite na našoj stranici https://www.nadzorplovila.com/ .

GPS tracker uređaji koje možete kupiti kod nas dolaze konfigurirani za vaše plovilo, a mjesečna cijena usluge je 50 ili 100 kn + PDV ovisno koristite li napredne usluge aplikacije za praćenje ili ne. Posjetite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/BeeDigitalGPS/ .